29.1.08

Loodusvaimude lemmiklõhnad



Õunapuuõis

Tema lõhn aitab kaasa suhtlemisele loodusvaimudega. Eriti efektiivne on see aga töös mütoloogiliste olenditega, näiteks ükssarvega.

Nelk

Tema lõhn kaitseb inimest vaimolendite negatiivsete mõjutuste eest. Shakespeare´i ajastul kinnitati nelgiõisi rõivaste külge, et vältida kohtumisi kummitustega.

Karikakar, kummel

See lõhn köidab Egiptuse ja Araabia jumalusi. Ta aitab meil ka saavutada paremat kontakti looduse kuningriigiga. Hea aroom saatmaks meie meditatsioone. Harmoniseerib meie aurat ja muudab meid vaimselt vastuvõtlikumaks.

Viiruk

Lõhn puhastab aurat ja ümbritsevat keskkonda. Hoiab meist eemale kutsumatuid olendeid ja madalamaid vaime. Kaitseb ja puhastab meid ja tugevdab vastuvõtlikkust.

Jasmiin

Lõhn köidab loodusvaime. Tugevdab telepaatiat ja sidemeid vaimumaailmaga igasugustel tasemetel. Aitab kutsuda häid vaime.

Lavendel

Lõhn võtab ära stressi ja aitab saavutada erinevaid teadvuseseisundeid. Varem kanti seda keha vastas või rõivastel, et näha vaime ja kummitusi ning tunda paremini nende kohalolekut. Parandab nägemist ja võimaldab suhelda jumalike jõududega.

Sidrun

Sidrunilõhn kutsub häid vaime. Vanasti kasutati seda kõrgete vaimsete juhtidega suhtlemisel. Teravdab olendite pakutu mõistmist ja vastuvõtlikkust.

Sirel

Üks paremaid lõhnu suhtlemiseks peenmaailmadega. Võimaldab neid paremini näha ja heade vaimudega suhelda. See lõhn meeldib paljudele haldjatele. Sirelilehti on kasutatud majade puhastamiseks kummitustest. Sirel aitab kaasa selgeltnägemisele.

Roos

Meie saatjateks saavad armastust ja rõõmu kiirgavad olendid. Roosilõhna võib kasutada meditatsioonide puhul, et tuleksid kohale vaimsed teejuhid, kes annavad meile mitmesuguseid häid võimeid.

Rosmariin

Seda taime ja lõhna jumaldavad haldjad. Inglismaal kingitakse seda jõuluööl haldjatele ja teistele headele vaimudele, et need toetaksid inimesi terve eeloleva aasta jooksul. Rosmariini energia mõjub inimesele kaitsvalt kõivõimalike salalike olendite eest. Rosmariiniõli lisamine vanni muudab keha tundlikumaks vaimumaailma suhtes.

Kannike

Kannike on haldjate kuninganna lill. See veetleb kõiki loodusvaime ja seda võib kasutada telepaatia ja olenditega suhtlemise hõlbustamiseks. Meditatsiooni eel on kasulik panna natuke kannikeseõli kolmanda silma kohale – see muudab meid tundlikumaks.

Glütsiinia

Seda lõhna on okultsete harrastuste esindajad, metafüüsikud ja ravitsejad ajast-aega kasutanud, et teatud olukordades konkreetseid vaimolendeid ja vaimseid juhte välja kutsuda. See võib lähendada inimest neile jõududele, kes temas loomeimpulsse vallandavad või talle ravimiseks energiat annavad. (Erinevatelt autoritelt.)


No comments:

Post a Comment