5.6.08

Atlantise kristallide ärkamine


Tavaliselt ma siia blogisse mitmesuguseid teid kaudu levivaid ingliläkitusi ei pane, sest olen seisukohal, et igaüheni jõuab just see, mida ta vajab, ja sel kombel, mis tema jaoks parim on. Täna sain sõbralt kirja pealkirjaga "Arkansas: Atlantise kristallide ärkamine ja kokkuvarisemine". See sisaldab peaingel Metatroni läkituse teksti, mille on tänavu aprillis kanaldanud Tyberonn ja eesti keelde tõlkinud üks Eesti tuntud ravija.

Tekst on pikk, seetõttu on siin ainult mõned väljavõtted sellest:

"Taas kord räägime Arkansase megakeerise – kvantkristalli sagedusportaali arenemisest. Nüüd, aastal 2008, ulatusluku, mis on säilitanud Atlantise kuldse aja atlantislaste kristallitarkuse, avanedes, see keeris intensiivistub maailmaulatuslikult tähelepanuväärsesse olukorda. See on kõrgeim sagedus, mida maatasandile on saadud.

Tõepoolest, käesoleval aastal tuleb aeg, mil algab atlantislaste suurte kristallide avamine, mida on peetud üle 12 000 aasta suletuna Arkansase „magnetkompleksis“. Paljud teist tunnevad tõmmet minna osa võtma kristallide avamisest, sest tõesti te olite seal kohapeal tunnistamas üleujutust. Mõned teist võtsid ka osa antlantislaste uhkete meistrikristallide siirdamisest magnetkompleksi ja teistele aladele üleujutuse tõttu.

Kolm atlantislaste tarkuse- ja ravikristalli kiirgasid toredat valgust ja taevalikku energiat Ravitemplis, Ühtsuse templis ja Teadmiste templis Poseidal. Üleujutuse järel asetati ulatuslukud Arkansase kristalliväljadesse ja kristallid uinusid. Esimene neist kristallidest ärkab aastal 2008, olles koos samal liinil teiste magavate kristallidega, mis asetsevad Brasiilias, Mount Shastal. Biminil ja Titicaca järvel.

Nad hakkavad energiseerima Kuldset päikeseketast, mis asub Arkansases, ja see harmoniseerub 12 samasuguse mudeliga ümber planeedi. Paljusid kutsutakse ja paljud on osavõtjad kristallide ärkamisel, mis on osana muinasaja lepingust, pühast tõotusest, mille aeg lõpuks on saabunud.

Paljud on juba kohal, sest et neid on kutsutud elama sellesse kristallikeerisesse, mis on täielikult toimiv aastal 2012. Niisiis, 2008. aasta suvepööripäeval (21. 06) ärkab esimene kristall.

Teie ülesanne ei ole nende kristallide aktiveerimine või keerise ankurdamine, teie ülesanne on harmoniseeruda sellesse kvantkristallvälja teostusse, aktiveerumisse ja taevalikku ankurdusse. Paljusid "Ühtsuse seadusest" kutsutakse. Meistrid, olete seda oodanud pikka aega, pange tähele kutset."
/- - -/

"Niisiis, kolm Arkansasesse asetatud kristalli häälestati süsteemiks, mis sisaldab viit meisterkristalli Brasiilias, Shastal, Biminil ja kaks arcturuslaste kristalli Titicaca järvel. Need on spetsialiseerunud ravi-, tarkuse-, energia- ja juhtkristallid, mida kasutati Ravitemplis, Hääle- ja Valgusetemplis, Teadmiste templis, Ühtsuse templis, Thothi templis, Tule rubiintemplis ja Elustustemplis.

Kristallid asetati 2012 aasta ülestõusemises esile kerkima uue maa seisukohalt eriti tähtsatele paikadele. Neile aladele pääseti kergesti atlantlaste mitmetasandiliste tunnelisüsteemide kaudu.

Kristallid on määratletud ja häälestatud järgnevalt:

Arkansas:
Teadmiste sinine kristall (ühend) 8-8-8
Ravimise smaragdkristall 9-9-9
Kommunikatsiooni plaatinakristall (bioplasmaühend) 11-11-11

Bimini rannavall:
Energia rubiinkristall 12-12-12

Brasiilia:
Raviva elustamise kuldkristall 9-9-9
Hääle violettkristall 10- 10-10

Mount Shasta:
Mitmetasandiline ühend/piirpinna kristall 9- 9- 9

Tiajuanaco – Titicaca järv, Boliivia:
Valguse päikese-kuukristall 9-9-9
Thothi kristall 12- 12-12

Aastal 2008 naaseb Tarkuse ja Teadmiste sinine kristall. Suvepööripäeval (21.06.2008) ärkab see pooltoimivana. Augustikuu 8. päeval 2008, 8-8-8, käivitatakse 144 kristallivõrku ¾ võimsusele ja järjekorras see aktiveerib Sinise kristalli poolele võimsusele.
See vabastab ajasarjaprogrammi teiste äratamiseks."
/- - -/

" Kristallide ärkamine, mis algab Arkansasest, avab portaali vastuvõtutasandile, mis tähendab tähevendade tagasitulekut. Tagasitulek on eksiteele viiv nimetus, sest nad ei ole kunagi lahkunudki."

Pilt: Metatron (siit).

5 comments:

  1. Palun vabandust ehk veidi naiivse küsimuse pärast, aga kas sellised "ilmutuslikud" tekstid on mõeldud puhtakujulise ilukirjandusena-muinasjutuna või võtavad mõned inimesed neid kui reaalsete tegelaste reaalseid ütlemisi, mille ajel tuleks oma käitumist, suhtumist ja elu muutma hakata?

    Kujutan ette nende vaeste-rikaste inimeste turismikäike neisse erinevatesse maailma paikadesse neid avanemisi kogema. Võin kihla vedada, et kui nad juba on end sinna-tänna kohale vedanud, siis midagi nad ikka omaarust tunnevad või näevad, või siis otsejoones valetavad iseendale, et midagi nägid-tundsid, kuna kes hakkab endale peale suurejoonelist investeeringut kinnitama, et ta tühja järgi jooksis.

    Nojah, kohalikud turismiarendajad saavad vähemalt mingi teenistuse. Aga peaküsimus on mul siiski see, et kui palju on neid "keisri uutesse rõivastesse" uskujaid ja kas ka Sina, Iltaka, nende sekka kuulud?

    ReplyDelete
  2. Ma ei kavatse Arkansasesse sõita ja ei näe ka ühegi siinse blogi lugeja puhul mingit vajadust sinna minna selle teksti või eeldatava sündmusega seoses. Ka pole mul mingit vajadust oma käitumist, suhtumist ja elu muutma hakata, sest olen püüdnud kogu aeg elada nii, nagu seda õigeks pean. "Keisri uutesse rõivastesse" selles mõttes ma ei usu, kuigi neid uskujaid tõenäoliselt maailmas palju on.

    "Ilmutuslikest" tekstidest võib aga alati ka mingit infot leida, olenevalt siis nende lugeja eelnevatest teadmistest, taustast, tõekspidamistest ja kogemustest. Seepärast suhtun ma neisse huviga, jättes endale õiguse kahelda asjades, mis mind kahtlema panevad. Millessegi pimesi uskuda ei soovita ma kellelegi, samuti ei ole ma kellegi andunud fänn.

    Maailmas on kahtlemata väga palju niisuguseid põnevaid asju, mida me veel seletada ei mõista. Skeptikud lähenevad neile omamoodi, pragmatistid omamoodi, kõiksugused muud -istid ja -ikud omamoodi. Mina küll ei söanda öelda, kellel neist õigus on. Pigem on ühtviisi eluõigus nii muinasjuttudesse uskujatel kui ka mitteuskujatel. Nii "füüsikutel" kui "lüürikutel". Ise loen huviga ka skeptik.ee-d ja tunnen mõndagi vanemat ja keskealist skeptikut päris hästi - oleme seni ühise keele leidnud, ka siis, kui meie seisukohad mõnes küsimuses ühte ei lange :)

    ReplyDelete
  3. Tere:)
    Suur aitähh selle info eest.
    Kuna teema on mulle huvipakkuv, siis kas ma võiks paluda, et saaksin sinult ka selle tervikteksti?
    email on delfinsmile@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Suur tänu:)
    Ja loodetavasti sobivad sujaoks ka need tekstid, mis tänuks vastu saatsin.

    ReplyDelete