16.8.08

Üks ingel lendas siia


Kaamos rules! pidas Sulekest Arte y pico tunnustuse vääriliseks. Tänu talle. Päris hea on teada, et vaikselt ja varjul tehtud, rohkem teiste kui oma loomingut tutvustav blogi kellegi südant rõõmustanud on.

Nii lendas üks ingel siia juurde.

Auhind kohustab. Eks püüan samas vaimus ka jätkata...

Kunsti ja loovuse eest antava Arte ja pico auhinna looja, Uruguais elava Eseya blogi vaadates avastasin, et selle omapärase blogimaailmas edasi ulatatava karika sünniaeg ja Sulekese sünniaeg on üsna lähedased. Auhind on loodud 22. jaanuaril 2008. Suleke alustas (hulk aega küll Imelise maailma nime all) 29. jaanuaril 2008.

Reeglid nõuavad, et nüüd omakorda viis blogi leiaksin, kus loomingut ja loovuse sära märgata on. Kui alles blogimisega alustasin, hämmastas mind see, kui palju toredaid, loojasädemega blogisid on Eesti bloginduses küll kirjandusest ja fotograafiast, küll kokandusest ja aiandusest, kunstist ja käsitööst. Tundus, et blogimaailmas on igaüks vähemasti ühele muusale ustav. Vahepeal olen blogidest ka ebameeldivat leidnud. Vahepeal ka neid vähem lugenud. Nüüd tuleb jälle need toredamad käsile võtta. Arvatavasti septembri alguseks on selge, kellele minu kaudu auhind rändab.

Aitäh, Kaamos rules!

No comments:

Post a Comment