1.1.09

365 rõõmu


Väike soovitus alanud aastaks.

Kirjuta igal õhtul oma päevikusse, märkmikusse või blogisse üles selle päeva rõõmsad hetked. Neid võib olla üks või mitu. Nii palju, kui ise tunned ja tahad. Need võivad olla rõõmuviivud ja -killukesed, aga ka suured õnnestumised ja kordaminekud.

Leia igast päevast mingi rõõmutuksatus ka siis, kui oled olnud väga kurb. Võib-olla on selleks rõõmuks lihtsalt päikesekiir või kellegi sõbralik naeratus, õnn teha süüa armastatud inimestele, hea hinne koolis, tore kohtumine... - mis iganes...

Aasta lõpuks on sul sel viisil kirjas vähemalt 365 rõõmu ja küllap sa isegi imestad, kui paljusid neist sa kirja panemata oleksid lihtsalt unustanud või liiga enesestmõistetavaks pidanud.

Alusta kohe täna. Ja ära unusta nii toimida iga päev. Nii oled sa aasta lõpuks rikkam kõigi õnnelike hetkede võrra, mille saabumist sa aasta esimesel päeval isegi oodata ei osanud või ei söandanud. Neid meenutades leiad sa jõudu edasi elada.

Sinu aastad on sinu rikkus.

See oli siis minu soovitus.

Kaitseingliga postkaart saabus Peruust. :)

3 comments:

  1. Jep!
    Tähh!!
    Kallli!!!

    Parimat.....


    :)

    ReplyDelete
  2. Aitäh, fiilsiil! Sullegi parimat.

    Tulin Su kommentaarile vastama ja avastasin, et vastuse kinnitussõna on "eluonand" -- elu on and.

    ReplyDelete
  3. tahtsin juba varem siia kommentaari kirjutada, aga ilmselt hakkasin parasjagu mingite muude asjadega tegelema... aga igatahes, see on parim soovitus, mida ma viimasel ajal kuulnud olen!

    ReplyDelete