3.1.09

Stonehenge kui värav


Mõned "väekohtadest on dimensioonidevahelised väravad, mille kaudu inimesed ja olendid teistest dimensioonidest omavahel kergemini suhelda saavad. /.../

Paljud dimensioonidevahelised väravad on ühesuunalised, mis tähendab seda, et kõrgemad olendid saavad tulla läbi neis asuvate energiavorteksite* ja meiega suhelda. Mõned üksikud on siiski ka kahesuunalised ning nende kaudu võime saada nii sõnumeid Universumilt kui ka ise oma sõnumeid Universumisse saata. Inglismaal asuv Stonehenge on üks selline kahesuunaline suhtlemiskeskus, mis praegusel ajal on taas meie jaoks avatud.... /.../

Kui me ei kaitse neid väärtuslikke uksi, võivad nende kaudu siseneda /lisaks inglitele/ ka tumedad inglid ja negatiivsed tulnukad. Ning kahjuks oleme me lõpetanud nende võimsate dimensioonidevaheliste väravate kaitsmise ning nende ümbritsemise valgusega."

Lisa vaata Diana Cooperi raamatust "Inglite valguses"
Stonehenge´ist olen kirjutanud ka siin.
Minu pilt.

* vorteks peaks tähendama keeristuult, pöörist, energiavorteks siis vastavalt energiapöörist. Sõna "energiavorteks" pole ma eesti keeles rohkem kuskil kohanud.

1 comment:

  1. 6. jaan Elu24:
    "Briti Huddersfieldi ülikooli helieksperdi ja osalise tööajaga DJ Rupert Tilli sõnul võidi kuulsat megaliitehitist Stonehenge`i kasutada transsi viiva muusika kuulamiseks.
    Tilli arvates võib Stonehengeis toimunud pidusid võrrelda tänapäevaste reividega, kirjutab The Sun.

    Teadlane lisas, et Stonehenge on ehitatud nii, et seal on heli igas suunas ühesuguselt kuuldav.

    «See ringikujuline megaliitehitis on ideaalse akustikaga paik,» selgitas uurija.

    Till kasutas oma teooria tõendamiseks Stonehenge`i arvutimudelit ning sai helikatsetuse teha USAs Washingtoni osariigis asuvas Stonehenge`i täpses koopias.

    Tulemused näitasid, et Stonehenge`i ehitajad asetasid kivid nii, et nende abil oli võimalik helisid võimendada.

    «Tulemused olid väga huvipakkuvad. Stonehenge`i kivid on ideaalsed helivõimendajad. Saime arvuti ja koopia abil teha kindlaks, kuidas rääkimine ja plaksutamine võis selles megaliitehitises 5000 aasta tagasi kuulduda. Lihtne trummipõrin oli lausa transsi viiv ja dramaatiline,» selgitas Till.

    Ta jätkas, et Stonehenge`is tekkiv heli on eriline ja seda võib võrrelda näiteks sellega, kui niiske sõrmega teha ringe veiniklaasi äärel.

    Stonehenge on maailma üks suuremaid megaliitehitisi. Lõuna-Inglismaal asuv Stonehenge ehitati mitmes järgus 3000 – 1500 eKr. Rajatise elementide abil võidi määrata taevakehade suundi, loendati päevi jt. kalendriühikuid, ennustati kuuvarjutusi ning seal toimusid tseremooniad."

    ReplyDelete