12.12.12

Anna Corsini väiksed tiivulised olevused


Tänasel ilusal kuupäeval, mida paljudes maades just nii kirjutatakse - 12.12.12 - jõudsid minuni kirjasõbra saadetud kena reklaamkaart ja järjehoidja, mis on toodud Sitsiiliast ja millega Itaalia inglikunstnik Anna Corsini tutvustab oma loomingut.

Inglid kui lapsepõlve- ja mängukaaslased, inglid nagu lapsed ise - hellust esilekutsuvad ja armastust sisendavad. Need väiksed tiivulised olevused... Reklaamkaardil  öeldakse muu hulgas, et kunstnik mõistab lapsepõlve ja süütuse hinge.

Järjehoidja taha on lisaks teabele kirjutatud ka väljavõte Vittorio Sgarbi arvamusest kunstniku kohta, milles öeldakse, et Corsini inglid on tasased, meeldivad, tundelised. Aga neil on ka rikas isiksus. Anna Corsini naerab koos inglitega ja armastab neid maalida. Teisalt näib tema inglitele omasena kunsti põhiprintsiip - erilisus... Tema inglid on harmoonia ja ilu sümbolid.


Anna Corsini koduleht "Inglid taevas ja maal" sisaldab veel inglimaale. Anna Corsini loomingut müüakse inglipoodides Modenas, Taorminas, San Marinos ja Monte-Carlos. Kunstniku väitel toovad tema inglid õnne.

Aitäh, Erika!

No comments:

Post a Comment