20.12.13

Viive Noore tänavune jõulukaart

Sain täna ilusa ja ilmastikule vastava jõulukaardi kunstnik Viive Noorelt. Üks inglike on ka ennast kaardile poetanud, andes põhjust see siia blogisse panna rõõmuks Sulekese sõpradele.


Eesti tuntud illustraator ja paljude toredate näituste maaletooja Viive Noor on ka olnud aastaid Sulekese sõber ja lahkelt lubanud mul oma mõnda pilti blogisse panna. Tema südamlikke inglite, haldjate ja muude muinasjutuliste tegelastega pilte võib leida siit:

Meie igatsuste valged jõulud.
Südamlikud tervitused.
Vihmahaldjas.
Viive Noore võlumaailm.

Märkus: Arusaadavatel põhjustel on kõik Viive Noore pildid ja kaardid siin blogis originaalidest väiksemad, seepärast pane, hea vaataja, kujutlusvõime tööle, kui kena ja kirkana kõik suuremalt välja näeb.

EDIT (mõni tund hiljem): Kui kunstnikule ütlesin, et tema saadetud kaardi taas blogisse panin, hakkas ta naerma ja saatis teise veel, vabandades, et aastal, mil Eesti aasta loomaks valiti üksmeelselt meie looduse üks värvikamaid kujusid,– kardetud ja austatud metsavalitseja susi ehk hunt, ta just palju ingleid ei joonistanud. Saagu siis see Viive Noorelt saadud ingli- ja hundikaart ka siia:


Aitäh Viive Noorele!

No comments:

Post a Comment