24.8.08

Ulatan edasi Arte y pico auhinna...


Otsustasin oma päeva ilusaks teha ulatades edasi Kaamos rules!-ilt Sulekesele saadud rahvusvahelises blogimaailmas ringleva Arte y pico preemia kunstilisuse ja loovuse eest.

Aitäh Kaamos rules!-ile, et ta andis mulle koos auhinnaga ka uue võimaluse ja kohustuse toredatesse blogidesse süveneda. Aga nüüd esmalt auhinna reeglid:

1) Vali viis blogi, mida hindad loomingulisuse, kujunduse, huvitava materjali ja panuse eest blogiilma mistahes keeles.

2) Iga auhind on nimeline ja sisaldab blogi kirjutaja nime ja linki tema blogisse.

3) Iga auhinnasaaja paneb auhinna logo omale blogisse.

4) Logo peaks linkima originaalauhinna lehele.

5) Auhinnasaaja paneb ka reeglid oma blogisse.


Selle rahvusvaheliseks kujunenud, Uruguaist alguse saanud blogidepreemia reeglid inglise ja hispaania keeles on siin.

Mina tahaksin tunnustada kolme blogi, kuigi huvitavaid ja isikupäraseid kunstilisi ja loovaid blogisid on Eestis palju. Kaks ülejäänud tunnustusvõimalust jätan esialgu tagavaraks :)

Need kolm torkavad silma erilise pühendumise poolest oma huvi-, hobi- ja eluvaldkonnale. Minu meelest on need, igaüks oma alal, väga head blogid.

Ulatan Arte ja pico auhinna edasi neile:

Laps Eestis -- pühendumise eest laste kasvatamisele ja õpetamisele, loova suhtumise eest, väga tähtsa teemaderingi blogis käsitlemise eest. Mulle on meeldinud seda blogi lugemas käia. Kasvatamine on suur kunst.

Remo Savisaare pildiblogile -- imeliste loodusepiltide ja loodusearmastuse eest. Tal on kindlasti palju austajaid ja muid auhindu, aga ehk mahub seegi tilluke nende hulka.

Arhitektuuriblogile drop dead, gorgeous! -- arhitektuurikunsti loomingulise käsitlemise ja tutvustamise eest. Ootan huviga, kuidas areneb selle noormehe teine, Tallinna-teemaline blogi. Arhitektuur on huvitav ala, kuigi mõnikord kiputakse seda kunstide hulgast välja jätma.
EDIT/ 27. jaan 2010 - Selle blogi uus asukoht


Aitäh ilusate hetkede eest, mida olen neilt kolmelt saanud!

1 comment:

  1. Nii ilus valik. Ma avastasin siit blogi, mida enne ei olnud märganud, aitäh!

    ReplyDelete