20.8.10

Nagu päikese pai


Mõnel hommikul ärkad päikese paitusest. Ta ei luba kuumust, vaid erilist soojust ja helgust. Sära su päeva, lootust su hinge. Selline päikese pai on sul alati meeles, samamoodi nagu ema hellus, isa õpetussõnad, tuule mahedus, vee puhastav mõju, õhusõõm elamiseks.

Võib-olla kõnnib sellisel päeval sinuga mõtetes kaasa keegi, kellest sa suurt midagi ei tea: mõni sõber kaugelt või lähedalt, mõni lähedane inimene või olend, võib-olla saadab sind oma heade soovidega, tahab hoida sind halva eest ja aitab oodata ja luua head. Sest nagu vanas laulus lauldakse: igaühe jaoks on kuskil keegi...

Võib-olla mõtled sa, et sa polegi head väärt, oled nukker, tunned end üksikuna, teiste pidupäevad lähevad sinust mööda. Aga tegelikult oled sa väärtuslik ja erakordne. Sul on alati mõni hea omadus, mida teistel ei ole, mõni oskus või mõte, millel tuleb vaid särada anda. Sa oled ainulaadne ja väärt leidma eneses edasiviivat ja toetavat head.

Iga päev on sinu päev, iga hommik algab eriliselt ja sisaldab ootusi. Iga päev püüab sind toetada sinu elu loogelisel teel, mille iga käänaku taga võib oodata ime.

Pilt. vana postkaart kaitseingliga.

No comments:

Post a Comment